eRădăuţi 2.0

Angajam secretara in Germania

expiră peste 11 zile

Firma de transport din Vechta, Germania angajeaza secretara! 
Cerinte : varsta cuprinsa intre 28-35 de ani, necasatorita, fara copii, disponibila sa se stabileasca in Germania, sociabila, descurcareata si cu un aspect placut. Obligatoriu sa detina cunostinte de limba germana scris/vorbit la nivel conversational si engleza la nivel mediu, cunostinte avansate de operare calculator.
Atributii: sa pastreze legatura cu angajatii firmei (care sunt majoritatea romani), sa preia si sa directioneze apelurile telefonice, iar daca persoana solicitata este ocupata / lipseste, sa preia eventualele mesaje si sa le transmita ulterior sau sa directioneze apelul catre persoanele care ar putea sa cunoasca problema,sa primeasca persoanele din afara (clienti, parteneri de afaceri etc.), sa ii informeze pe cei interesati despre sosirea acestora, dupa care sa conduca vizitatorii la persoanele respective, asigurand protocolul aferent, sa copieze / redacteze / tehnoredacteze diferite materiale, sa primeasca si sa transmita e-mail-uri si memo-uri, sa execute orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal. 
Beneficii: angajare direct in Germania, salariu NET cuprins intre 1440 euro-1600 euro/luna, cazare asigurata, transportul din Romania in Germania asigurat, transport intern asigurat in cazul in care se detine permis de conducere, asigurare medicala si alte beneficii in functie de performanta. 
Toate persoanele interesate sunt rugate sa trimita obligatoriu un CV in limba engleza care sa contina obligatoriu poza si numar de telefon valid la adresa de e-mail: info@ml-transport.de , sau detalii la nr. de telefon: 004917612994422

Preţ: 1500  EUR

Număr de telefon: 0742065651

Alexandra Marin publicat de alexandra_marin pe 09 feb. 2018


(Anunţuri / Locuri de muncă)

Vezi toate anunţurile publicate de "alexandra_marin"
Poate te mai interesează şi:

MEM 9.5 MB / max 9.5 MB | Yii 1.1.8 | PHP 5.5.37 | anunţuri arhivate