eRădăuţi 2.0

permanent de gene cu silicon combinal eyelash lifting kit pentru 60 de aplicatii dr. temt

expiră peste 15 zile

Webshop www.drtemt.ro. PERMANENTUL DE GENE CU SILICON COMBINAL EYELASH LIFTING KIT PENTRU 60 DE APLICATII DR. TEMT este un produs nou al Laboratoarelor Cosmetice, are o tehnica de aplicare foarte simpla, ofera o multitudine de beneficii genelor tale la cel mai bun pret din Romania.

PERMANENTUL DE GENE CU SILICON COMBINAL EYELASH LIFTING KIT PENTRU 60 DE APLICATII DR. TEMT confera un aspect natural de gene perfecte, creeaza iluzia unor gene mai lungi si mai voluminoase, ochii capata un aspect mult mai expresiv, genele sunt ridicate in loc sa fie ondulate, rezultatele sunt vizibile imediat si dureaza pana la 4 saptamani.

Infatisarea fiecarei persoane este determinata de privirea acesteia, inclusiv de aspectul genelor. Fie ca avem genele scurte sau lungi, efectul de curbare al acestora le confera un aspect mai expresiv.

Permanentul de gene Combinal Eyelash Lifting kit pentru 60 de aplicatii Dr. Temt foloseste o metoda inovatoare care ridica genele usor, facandu-le sa arate mai lungi si mai voluminoase, este fiabil si nu prezinta pericole.

In loc de bigudiuri, utilizam tampoane de silicon, mult mai confortabile iar genele sunt ridicate in loc sa fie ondulate.

Pentru un efect si mai expresiv al genelor tale recomandam vopsirea acestora odata cu aplicarea permanentului de gene.

PRET KIT - 452 RON.

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA.

Preţ: 452  RON

Număr de telefon: 0748198568

CRISTIN URSU publicat de COSMETICE_DR_TEMT pe 13 feb. 2018

permanent-de-gene-combinal-_eyelash-lifting-kit-pentru-60-de-aplicatii-dr.-temt_5a825c344a8df.jpg

(Anunţuri / Diverse)

Vezi toate anunţurile publicate de "COSMETICE_DR_TEMT"
Poate te mai interesează şi:

MEM 9.5 MB / max 9.5 MB | Yii 1.1.8 | PHP 5.5.37 | anunţuri arhivate